Horoszkóp (júl. 2. - júl. 8.)
KOS (márc. 21. - ápr. 20.)
Jó formában lesz. A következő napokban mutatott energikusságáért sokan irigylik majd, gyakorlatilag mint egy energiabomba gördít el minden akadályt az útból. Igaz, komoly érdemeket vív ki hivatásában, de anyagiakban ez még nem érződik, majd csak hónapok múlva lesz meg a gyümölcse. Szerelem: Az eheti bolygóállások okozhatnak némi feszültséget a párja és Ön között. Ezt okozhatják a hét elején zajló égi jelek is, ugyanis nagyon erős hatással lehetnek az érzelmi szenzorjaira. Azonnal akarja azt, amire vágyik. Van, amikor ez a nyerő, azonban érdemes a partnere igényeit is figyelemmel kísérnie. Nem kell okolnia senkit. Se magát, se partnerét, ha netán valami balul ütne ki. Kezelje rugalmason a helyzetet és próbálkozzon újra a kegyeibe férkőzni, ha netán a türelmetlenségével megtréfálta Önt. Karrier: A hét elején valószínű, hogy fontos döntéseket kell meghoznia, melyek a későbbi karrierjére is kihatnak. A hét közepén olyan csillagászati hatások érik, melyek hatására tisztán látja azt, hogy hogyan tudna nagyobb profitra szert tenni. Szinte kész nyereménynek is tekintheti ezt az ötletet. A hét vége fele felmerülhetnek gondok a kollegák miatt, melyek kisebb konfliktusokat is szülhetnek.
BIKA (ápr. 21. - máj. 20.)
Sok dolga lesz a héten. Már nagyon szeretne hosszabb szabadságot kivenni, de az élet és a munkahelye ezt valószínűleg megakadályozta. Furcsa mód, a főnökétől kapott újabb feladatok örömmel töltik el, hiszen egy véleményen vannak, és plusz jövedelemhez is juthat. De ne feledje a pihenésre, kikapcsolódásra már nagy szüksége van. Szerelem: Új, jó dolgokat fedezhet fel a kapcsolatában, amit a pillanatnyi bolygóállások is segítenek. Bizonyos hiedelmei kerülnek átrendeződésre a múltban történtekkel kapcsolatban, ami teljesen más, jobb fénnyel világítja meg a jelenlegi helyzetet. Amint megteszi az első lépést a felismerés után, sokkal jobb pozícióba hozza Önt ebben a szerelmi történetben. Karrier: A hét első felében nagyon kreatív lesz. Tele van jobbnál jobb ötletekkel, melyekkel még saját magát is meglepi. Nagyon jó hatással van a kollegákra ezzel a pozitív hozzáállásával, lelkesedésével. A hét második felében a folyamatban lévő, halogatott feladatai okozhatnak fejtörést. Ha időben nekilát, gyorsan túlteszi magát rajtuk és időben besöpörheti a sikereket.
IKREK (máj. 21. - jún. 21.)
Kedvező hete lesz. Amennyiben korábban rosszhírét keltették, most alkalma adódik sok ember előtt bebizonyítani az ellenkezőjét. A következő napok kedvezőek lakásfelújításra, ingatlanvásárlásra, így ha már egy ideje tervezgeti, most vágjon bele. Utazási kedve a hét második felében felerősödik, gondolja végig, mit engedhet meg magának! Szerelem: Mindenkinek vannak álmai. Azonban attól függően, hogy milyen figyelmet és fontosságot szentel az álmainak, olyan mértékben teljesülnek vagy nem. A csillagok jelen állásai támogatják, és arra biztatják, hogy tegyen meg mindent, ami erejéből telik, hogy beteljesedjen egy régi álma. Ez alatt értheti azt is, hogy vegye kezébe az irányítást a kapcsolatában és navigálja ki a zátonyos partról a szerelmük hajóját. Vesztegelt itt épp eleget. Ideje, hogy boldog legyen. Karrier: Ezen a héten, főképp a hét első napjaiban hihetetlen gyorsasággal dolgozik. Ha tartja ezt a tempót, sikerül készen lennie a lemaradt feladataival, jóval a kitűzött határidő előtt. A hét közepe körül a kollegái és a felettesei fókuszpontjában kerülhet, aminek köszönhetően újabb megbízások várnak Önre. Amennyiben az üzleti szférában ténykedik, új ígéretekkel, új üzleti lehetőségekkel keresik meg Önt a hét második felében.
RÁK (jún. 22. - júl. 22.)
Elfogadhatják egy tervét. Karrierjében számíthat egy nagyobb áttörésre, ugyanis elfogadják stratégiáját. Nem is gondolná, de ennek hátterében egy titokzatos segítője áll, aki nem szívesen fedné fel kilétét, de a jövőben viszonzást várhat Öntől. Járjon nyitott szemmel munkahelyén, mert ezzel a szövetségesével jól járhat! Szerelem: A bolygók eheti pozíciói azt az érzést ébresztik fel Önben, hogy minél többet legyen együtt szerelmével még akkor is, ha éppen viharos vagy felhőtlen az együtt töltött idő. Erős érzelmi töltetű napok elé néz, melyek romantikus érzésekkel töltik el. Sokkal sürgetőbben szeretné vágyai beteljesedését a megszokottól. A párjával sok örömet tudnak szerezni egymásnak ezekben a napokban. Karrier: Az Önhöz közel álló üzleti partnerei új és fontos időpontokat indítványoznak a hét elején, melynek kapcsán előrelépések várhatok a folyamatban lévő ügyekre. A hét közepéig újrarendezi az ötleteit, mivel rájön egy sokkal kézenfekvőbb megoldásra a dolgok sikeresebb, gyorsabb kivitelezéséhez. A hét vége fele fontos találkozásokban lesz része, melyek további új perspektívákat jelentenek Önnek.
OROSZLÁN (júl. 23. - aug. 23.)
Örüljön a szerencséjének. Ön az utóbbi időben alighanem túl sokat panaszkodik, és az életnek inkább a borús oldalát látja meg. Azonban, ha kicsit jobban végiggondolná, be kellene látnia, nagyon jól megy a sora. Persze mindennek a kimerültség lehet az oka, ezért a héten leginkább szabadságolásának megszervezésével foglalkozzon! Szerelem: Egy szoros kapcsolatában gyors döntést szeretne hozni, csupán egy egyértelmű belső jelzésre vár. A mostani bolygóhatások egy kicsit türelmetlenné tehetik Önt és elvárásokat állíthat fel emiatt a partnerével szemben, ami nem lenne jó hatással a kapcsolatuk jövőjére nézve. Ugyanakkor a csillagok erre az időszakra bátorítani szeretnék, hogy nevezze a nevén a dolgokat és beszéljenek párjával. Mindent a helyes mederbe tudnak tenni együtt. Karrier: A hét eleje apróbb gondokat hozhat a munkádban egyik kollegájának köszönhetően, akivel eltérő véleményen vannak szakmailag egy ügy kapcsán. Próbáljon meg korrekt lenni és rugalmas, így könnyebben megtalálja a jó megoldást a problémára. A hét közepe körül valaki segítsége által Ön rendíthetetlen nagy sikert ér el a környezetében.
SZŰZ (aug. 24. - szept. 23.)
Válassz a természetet. Ön valószínűleg már nagyon kimerült, és pihenésre van szüksége. Azonban egyáltalán nem biztos, hogy most megengedheti magának a szabadságolás luxusát. Töltődjön fel a szabadban, ha mást nem egy hosszú sétát biztos megengedhet magának. Kellemes élményekre számíthat a hétvégén. Szerelem: A jelenlegi bolygóállások egy különleges érzést ébresztenek Önben. Ezekben a napokban olyan érzések lesznek úrrá Önön, amit rég érezhetett. Ha még mindig keresi az igazit, számíthat arra, hogy ebben az időszakban megtörténik a Szerelem az első látásra. Cupido nyila oda talál, ahova éppen kell, hogy egymásra találjanak. Ez az érzés kölcsönös lesz mindkettőjükben. Karrier: A hét első napjai igen nagy fontossággal bírnak Önnek a munkája, karriere kapcsán. Különféle személyekkel kerülhet kapcsolatba, akik kedvezőnek találják az Ön ajánlatait. A hét közepéig akad bőven tennivalója, amikre koncentráljon, és még elő kell készítened az újabb projektek anyagait. A hét vége fele megosztja a gondolatait és ebből eredően a feladatai egy részét kollegáival, akik készséggel segítenek Önnek.
MÉRLEG (szept. 24. - okt. 23.)
Törődjön családjával többet. Bizonyára nagyon sok a dolga mostanában, de szerettei már nagyon hiányolják a társaságát. A következő napokban fordítson időt arra is, hogy átgondolja a másokhoz fűződő kapcsolatát. Ugyanis mostanában szinte csak akkor törődik másokkal, amikor viszonzást vár, amivel még meg is bánt másokat. Szerelem: Egy belső sugallatra hallgatva ezen a héten meg tud oldani egy feszült helyzetet, ami befolyásolja a szerelmi életét. A hét elején történő telehold segíti kiteljesedni szerelmüket. Amennyiben még keresi az igazit, a hét első napjaiban könnyen megeshet, hogy épp szembe jön Önnel a nagy Ő. Ha viszont nehéz időszakon vannak túl párjával a megértésben, a hét második felétől a Vénusz segíti a feszültségek oldását kettejük között. Karrier: Ennek a hétnek az elején felmerülhetnek átmeneti anyagi gondok, melyekre meg is fogja találni a legmegfelelőbb megoldásokat. A szakmai kérdésekben mélyebb, rejtett ismeretretekre tesz szert. Ez egy lényeges változást hoz a karrierjében. Az előnyös bolygóhatások már most kezdik éreztetni a támogató hatásaikat az anyagi emelkedését illetően. A hétvégére egy fontos meghívásra számíthat.
SKORPIÓ (okt. 24. - nov. 22.)
Őrizze meg hidegvérét! Bár a Skorpiók híresen forrófejűek, de most nyugalomra intjük, ha e jegyben született. Néhány vélt vagy valós sérelem életre szóló szakadáshoz vezethet, pedig, talán jobban végiggondolva nem is olyan nagy ügyről van szó. Bánatában a munkába veti magát, miközben humorral már rég átléphetett volna problémáin. Szerelem: A hét bolygóállásai többféle energiával töltik fel, amik váltakozva kerülnek előtérbe. Ennek köszönhetően lényegesen több problémát meg tud oldani, mint amennyit létrehoz a szerelmi életét illetően. Vigyáznia kell a féltékenységgel és a felébredő nyomozói ösztöneivel, nehogy olyan helyen is keressen, ahol nincs ok. A józanész és az Önben lévő diplomata kimenti az esetleges kínos helyzetekből. Karrier: Hétfőn és kedden sokkal több dolgot szeretne tenni, mint amennyire a keret engedi. Fontos, hogy tartsa figyelemben a cég üzletpolitikáját, melyet képvisel főképp, ha meghatározó vagy magas pozícióban dolgozik a cégnél. Amennyiben kellően koncentrálja energiáit és figyelmét arra, amit megvalósítani szeretne, a megfelelő társak csatlakoznak Önhöz a körülmények megteremtésében.
NYILAS (nov. 23. - dec. 21.)
Mozgalmas hete lesz. Rengeteg dolog vár Önre ezen a héten, miközben olyan dolgok mint a munka, egészség nem nagyon érdeklik. Ennek egyik oka, a közelgő utazás, aminek megvalósításán fáradozik. Másrészről talán már egy kicsit unja főnökeit, akik folyton ígérnek, de mindig visszatáncolnak, ha tenniük is kellene valamit. Szerelem: Ezen a héten sokkal többet épít a kapcsolatukon az, ha közösen hoznak döntéseket, hagyja, hogy adott helyzetekben párja legyen a vezető személyiség. Szelídsége és odaadása lenyűgözi Önt. Legyen türelmes párjával. Ha ajtón kívüli dolgok miatt nyugtalankodik, nyugodtan kikérheti a véleményét. Számíthat a támogatására és jó ötleteire, melyek megoldásokhoz vezetnek. Karrier: Szükséges lesz kiválasztania a megfelelő leendő üzleti partnereket már a hét elején, ugyanis nem lehet úgy, hogy mindenkinek csak jó legyen. Két lehetséges vonalon induljon el és ezt tartsa az egész hét során. A nyomás a hét közepén már jóval alább hagy és fellélegezve látja a jó eredményeket. Ha lehet, hazaviheti munkája egy részét, ugyanis sokkal nyugodtabban dolgozhat, és még halad is a jó tempóban.
BAK (dec. 23. - jan. 20.)
Legyen türelmesebb! A hét elején rendkívül kezdeményező és lendületes lesz. Modora azonban hagy némi kívánnivalót maga után, nem jól megválasztott hangnemével megbánthat olyan embereket, akiket nem tanácsos. Szerdától az anyagiak kerülnek középpontba, egy rosszakarója meg akarja rövidíteni. Szerelem: Az eheti bolygóállások hatására könnyen olyan helyzetbe kerülhet, hogy alig érzékeli az álom és a valóság határait az érzelmek terén. Elég nagy dolgot álmodott meg magának, ami lehet, hogy részletekben, de mégis teljesülni fog. Ne szegje kedvét, ha nem pontosan úgy alakulnak a dolgok, ahogy a forgatókönyvében szerepelnek. Az élet is a maga módján igyekszik segíteni Önnek a bolygók jelenleg összecsengő erejével, hogy felhőtlenül boldog legyen. Karrier: A csapata és az üzleti partnerei lesznek a legfontosabbak a hét első napjaiban. Konszenzusra tudnak jutni az üzleti felekkel még akkor is, ha úgy tűnik elsőre, hogy ez nehéz menet lesz. A hét közepéig egy kis erőfeszítésébe kerülhet az, hogy kellően motiválni tudja a kollegáit az együttműködésre. Egy személy feltűnése a színen meghozza a kellő lendületet a siker irányába.
VÍZÖNTŐ (jan. 21. - febr. 19.)
Nyugalmas, de dolgos hete lesz. Nagyon sok munkája lesz, de egy családi esemény bearanyozza majd napjait. Szép eredmények várják feladata teljesítésekor, azonban ne várja, hogy ölébe hullnak a dolgok. Bőven akad majd tennivalója (otthon is), de az élet pénzben és erkölcsi elismerésben kárpótolja majd. Szerelem: Ezen a héten okosan elrejti az érzelmi oldalát az életével kapcsolatos fontos kérdésekben. Azonban annyit, amennyit kell, mégis megvillantott belőle szándékától függetlenül egy Önnek fontos személynek, amiből ő értett annyit, amennyi bátorítja abban, hogy továbbra is gyengéd érzéseket tápláljon Ön iránt. A valóságban is érezheti a kitartó szeretetét ennek a személynek, amiben eddig kételyei voltak. Karrier: A hét első felében lobbizni fog aközött, hogy kellő gyorsasággal megoldja a feladatait és közben a legapróbb részletekre is figyeljen. Ez még egy Vízöntőnek is kihívás lehet, aki mindközül a leggyorsabb gondolkodásban és hatalmas területet tud lefedni éberségével. A hét második felében sikereket ér el és elismerik erőfeszítéseit. Minden égi jel az előrehaladását segíti ezen a héten.
HALAK (febr. 20. - márc. 20.)
Csábító ajánlatokkal halmozzák el. A következő napokban udvarlók hadára számíthat, de álljon ellen a kísértésnek. Amire viszont ne mondjon nemet, azok a kedvező üzleti ajánlatok! A most nyélbe ütött pénzügyi megállapodások hosszú távon gyümölcsözőek lesznek, és hozzásegítik jövőbeni tervei megvalósításához. Szerelem: Egy kis hiba csúszhat az érzelmi világába és ez abban nyilvánulhat meg, hogy sokkal többet foglalkoztatja a szerelem gondolatban , mint tettekben. Érdemes erre figyelnie, főképp akkor, ha azon kapja partnerét, hogy durcázik dolgokon. A partnere igazi partnert választott Önben és jó lenne, ha figyelmes lenne vele a szerelem fizikai kinyilatkoztatásával. Egyébként teljesen egymás hullámhosszán tudnak lenni, mikor elvonulnak kettesben a világ elől. Karrier: A hét elején tele lesz életkedvvel és nagyon aktívan, fáradhatatlanul tevékenykedik. Ezt az állapotot egész hétre sikerül megőriznie. Szerdától kezdődően valószínű, hogy be kell szállnia a segítségével a kollegái projektjeibe, hogy végre előremozduljanak a dolgok. Eléggé motiválónak érzi a feladatot, ugyanakkor az ügyfelek részére is meg szeretne felelni a csapatával együtt. Egy személlyel való beszélgetés hatására kibővíti a perspektíváit.